
400 gr dana bonfile
1 sb krema
1 adet soğan
Sarımsak
1 su bardağı un
4 su bardağı su
300 gr. mantar
4 adet kornişon turşu
Tuz, ak biber
150 gr. tereyağı
Yapılışı
Dana eti ince uzun doğrayınız. Tencerede suyunu çekene kadar pişiriniz ve tereyağı ekleyip soğan ve sarımsakla beraber soteleyiniz. Daha sonra unu ilave edip biraz daha kavurduktan sonra suyunu ekleyiniz. Arkasından tuzunu ve baharatını ekleyip 15 dk. pişiriniz. Mantarlarını jülyen doğrayıp ilave ettikten sonra en son olarak julyen doğradığımız kornişon turşularımızı ilave ediyoruz ve kremamızı ekliyoruz .Servis ederken dilerseniz kibrit çöpü şeklinde patatesleri doğrayın ve yağda kızartarak üzerine ilave ediniz
Yorumlar
Yorum Gönder