Malzemeler:
1 Kg beş peynirli ravioli
100 ml krema
20 gr tereyağı
1 çorba kaşığı pestom sos
1 tutam tuz
10 gr toz parmesan peyniri
Hazırlanışı:
Önce raviolileri haşlamak için bir tencerede su kaynatılır ravioliler eklenir yaklaşık 5-6 dakika haşlanır . Diğer tarafta bir tavaya krema tereyağı pesto sos konularak ısıtılır .
Haşlanan ravioli yaptığımız sosa eklenerek 2-3 dakika tavada sotelenir üzerine toz parmesan peyniri eklenerek sıcak olarak servis edilir
1 Kg beş peynirli ravioli
100 ml krema
20 gr tereyağı
1 çorba kaşığı pestom sos
1 tutam tuz
10 gr toz parmesan peyniri
Hazırlanışı:
Önce raviolileri haşlamak için bir tencerede su kaynatılır ravioliler eklenir yaklaşık 5-6 dakika haşlanır . Diğer tarafta bir tavaya krema tereyağı pesto sos konularak ısıtılır .
Haşlanan ravioli yaptığımız sosa eklenerek 2-3 dakika tavada sotelenir üzerine toz parmesan peyniri eklenerek sıcak olarak servis edilir
Yorumlar
Yorum Gönder