Elma Tatlısı

çindekiler :
4 Adet elma
1 Paket vanilya
4 Su bardağı su
İstediğiniz miktarda  şeker
 Hazırlanışı :

Ön hazırlık olarak elmaların kabuklarını soyun.
Bir kaşık yardımı ile içlerini çıkarın.
4 Su bardağı suyu istediğiniz miktarda  şekeri ekleyin.
Kabuklarını soyduğunuz elmaları şekerli suyun içine atın.
Ağır ateşte dağılmadan yumuşayıncaya kadar pişirin.
Daha sonra elmaları küçük bir tepsiye dizin.
Çıkardığınız içleri elmaların içine doldurun.
Üzerlerine bir paket vanilya serpin.
Elmaların piştiği sudan bir miktar tepsiye dökün.
Önceden ısıtılmış 180 dereceli fırında 30 dakika pişirin.
Soğuduktan sonra servis yapın.

Yorumlar