Malzemeler:
1-1,5 kg antrikot (Yağı temizlenmiş tek parça)
1 büyük portakal
Tuz
Karabiber
Hazırlanışı:
Etli karabiber ile iyice ovun. Daha sonra etin her yüzüne bıçakla yaklaşık 3 santim derinliğinde yarıklar açın. Mangalın yatağından 10 santim kadar yukarda her yüzüde eşit derecede pişecek şekilde tercihan çevirme şişi vasıtasıyla her yüzü için 10 dakika kadar pişirin. Kesme tahtasına koyduğunuz et henüz sıcakken üzerine portakalı sıkın ve çok ince dilimler halinde kesip servise sunun.
1-1,5 kg antrikot (Yağı temizlenmiş tek parça)
1 büyük portakal
Tuz
Karabiber
Hazırlanışı:
Etli karabiber ile iyice ovun. Daha sonra etin her yüzüne bıçakla yaklaşık 3 santim derinliğinde yarıklar açın. Mangalın yatağından 10 santim kadar yukarda her yüzüde eşit derecede pişecek şekilde tercihan çevirme şişi vasıtasıyla her yüzü için 10 dakika kadar pişirin. Kesme tahtasına koyduğunuz et henüz sıcakken üzerine portakalı sıkın ve çok ince dilimler halinde kesip servise sunun.
Yorumlar
Yorum Gönder