Mantar Sos

Malzemeler
200 Gram Mantar
1 diş sarımsak
200 ml hazır krema
1  Çorba Kaşığı Parmesan Peyniri
1 Çorba Kaşığı Zeytinyağı
tuz ve karabiber
Yapılışı
Mantarları sotelenecek şekilde kuşbaşı olarak doğrayın .
Tava içine bir miktar zeytinyağı ilave ederek sarımsakları tavada kavurun. Sarımsaklar kokusunu bıraktıktan sonra mantarları ilave ederek 10 dakika kavurun.
Mantarlar suyunu bıraktıktan sonra hazır kremayı ilave ederek karıştırın. Krema ilave edildikten sonra sürekli olarak karıştırmak gerektiğinden ocağın başından ayrılmayın.
Mantarlar hazır olduktan sonra üzerine parmesan peyniri , tuz ve karabiber ekledikten sonra 5 dakika daha pişirip servis edebilirsiniz.

Yorumlar