İÇINDEKILER:(20 KIŞILIK)
petibör bisküvi 5 pkt
margarin 50gr
süt 400gr
kakao 4 çorba kaşığı
vanilya 1 pkt
yumurta sarısı 1 adet
HAZIRLANIŞI
süt kakao vanilya margarin bir tencereye konup bermari usulu ılıtılır ocaktan alındıktan sonra yumurta sarısı eklenip
iyice karıştırılır arkasından biskiviler ayrı bir kapta sadece ikiye bölerek kırılır hazırladığımız sos soğuyunca bisküviler eklenip iyice yoğrulur elde ettiğimiz malzeme kelepçeli bir kek kalıbı içine alınarak güzelce şekil verilir buzdolabına konup 1- 2 saat bekletilir buzdolabından çıkardıktan sonra kesilip h.cevizi ve çikolata sosla süslenerek servis edilir
petibör bisküvi 5 pkt
margarin 50gr
süt 400gr
kakao 4 çorba kaşığı
vanilya 1 pkt
yumurta sarısı 1 adet
HAZIRLANIŞI
süt kakao vanilya margarin bir tencereye konup bermari usulu ılıtılır ocaktan alındıktan sonra yumurta sarısı eklenip
iyice karıştırılır arkasından biskiviler ayrı bir kapta sadece ikiye bölerek kırılır hazırladığımız sos soğuyunca bisküviler eklenip iyice yoğrulur elde ettiğimiz malzeme kelepçeli bir kek kalıbı içine alınarak güzelce şekil verilir buzdolabına konup 1- 2 saat bekletilir buzdolabından çıkardıktan sonra kesilip h.cevizi ve çikolata sosla süslenerek servis edilir
Yorumlar
Yorum Gönder